YHANA BESTAAT 1 MAAND + LEUK NIEUWTJE!

Precies een maand geleden lanceerde ik tijdens nieuwe maan mijn platform, Yhana! Wat een rollercoaster waar ik in terecht ben gekomen, maar wat een te gekke maand was dit! Vandaag blik ik terug op hoe ik het de afgelopen maand heb ervaren. Dit was vaak met een enorme glimlach, positive vibes en vol vertrouwen. Maar soms ook wel met de nodige frustratie, zoekende en niet tevreden. Ik vertel je waarom en deel een leuk nieuwtje!

een maand Yhana

Het is nu niet zo dat ik elke maand een geboortefeest houd voor Yhana, maar een terugblik op mijn eerste maand vind ik dan wel speciaal. Dé maand waar ik heb mogen ervaren hoe het is om gemiddeld drie keer per week een artikel te schrijven. Daarnaast recepten uit te proberen, foto’s te maken en actief te zijn op sociale media. En misschien wel het leukste: berichten te beantwoorden van mijn lieve lezers.

Allereerst kan ik zeggen dat het een te gekke maand voor mij was. Trots ontvang ik de lieve complimenten over de website en de artikelen. Nog trotser op het idee dat ik bezoekers op mijn website krijg die de artikelen lezen en de inhoud zich eigen maken. Mijn doel is om anderen te inspireren bewuster en liefdevoller te leven. Het is dan ook extra leuk als ik berichten krijg van lezers die plantaardiger zijn gaan eten of prullaria laten staan.

Het is niet altijd feest

Maar, is het schrijven dan echt zo leuk als ik dacht dat het zou zijn? Ja en nee is mijn antwoord. Ja, omdat ik mijn passie, creativiteit en humor erin kwijt kan. Nee, omdat het ook moeilijker is dan ik in eerste instantie had gedacht. Ik krijg wel eens reacties van mensen die zeggen: “wat knap dat jij zo makkelijk en snel kunt schrijven.” Nu snap ik deze reacties, omdat het zo kan overkomen. Alleen kan ik je zeggen: I wish! Ik ben zeker wel een paar uur per artikel bezig totdat die uiteindelijk online gaat. Daarnaast is mijn creatieve brein nog niet volledig geactiveerd, waardoor ik weinig op sociale media betrokken ben. Naast dat ik nog zoekende ben in hoe ik Yhana verder ga vormgeven is mijn timemanagement op dit moment ook echt ruk. Het is een hele uitdaging om in dit proces niet te kritisch te zijn en het de tijd te gunnen zich verder vorm te geven. Als je ineens iets geks ziet verschijnen op Yhana, dan weet je dat ik aan het experimenteren ben.

Leuk nieuwtje

Wij hebben een leuk nieuwtje te delen, namelijk: mijn man en ik hebben GEVLOGD! Dit klinkt zo grappig, omdat de mensen die mij kennen weten dat ik niet graag voor de camera sta, maar we hebben toch echt onze vlog debuut gehad! Er worden vijf filmpjes gepubliceerd voor de gemeente Amersfoort omtrent duurzaamheid. Wij nemen jullie als koppel mee in hoe wij rekening houden met de aarde en wat duurzaamheid voor ons betekent. De filmpjes delen wij met een ander gezin die ook vloggen over duurzaamheid. Deze week verschijnt het eerste filmpje!

Hoe vind jij de artikelen en wat zou jij graag meer willen lezen of voorbij zien komen op Yhana? Laat het mij weten en houd mijn Facebook in de gaten voor de eerste vlog! Laat je ons ook weten wat je van onze eerste vlog vindt? Wij zijn reuze benieuwd! Volg mij op mijn sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes én de vlogs!

SHARE

2 Reacties

 1. Franka
  1 november 2019 / 06:48

  Ben wel benieuwd nr de vlogs . Waar kan ik Ze vinden?

  • yhana
   Auteur
   2 november 2019 / 18:29

   Dat wordt volgende week bekend gemaakt! Ik laat het weten zodra het gepland staat. Het loopt iets wat vertraging op, maar de vlog komt eraan. Leuk dat je gaat kijken :).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *