OVER

Welkom op Yhana! Een eerlijke lifestyle platform waar bewust en liefdevol leven de norm is.

Ik ben Hana, een nuchtere chaoot die met haar jeugdliefde in het prachtige Amersfoort woont. Ik heb een liefde voor lekker eten, goede koffie, mooie spullen, fijne muziek en schrijven. Een nog grotere liefde kondigt zich in maart op deze wereld aan. Ik ben namelijk in verwachting van ons eerste kindje!

De afgelopen jaren is mijn reis begonnen naar een meer bewust en liefdevol leven. Waar aandacht voor mens, milieu en dier centraal staat. Een lange tijd heb ik mij erg opgejaagd en onrustig gevoeld, wat mede kwam door het feit dat ik veel aan het consumeren was. Ik heb bergen kleding verzameld en ik was een echte ikverkooptroepwinkel.nl investeerder. Deze bewustere leefstijl heeft mij op persoonlijk vlak veel gebracht.

Op mijn stukje internet deel ik mijn Yhana, in het Sanskriet: de reis, route, weg, pad naar- in dit geval een meer bewust en liefdevol leven, in de breedste zin van het woord en de struggle die hiermee samen gaat. Dit wordt je niet gespaard, want ik zit er zelf ook middenin. Uitspraak: jha-na.
Ik heb namelijk ervaren hoe ongelofelijk ingewikkeld het is als je graag je steentje wilt bijdragen aan een eerlijkere wereld, maar niet weet waar te beginnen. Of dat je graag bewuste keuzes maakt of vaker plantaardig wilt eten, maar dit nog vrij nieuw is voor je of je cultuur dat minder toelaat.

Op mijn stukje internet deel ik mijn Yhana, in het Sanskriet: de reis, route, weg, pad naar- in dit geval een meer bewust en liefdevol leven, in de breedste zin van het woord en de struggle die hiermee samen gaat.

Ik help je daarbij en doe het zoekwerk voor en met je. Als een gids die oog heeft voor natuurlijke vondsten, de fijnste fair winkels en lekkere plantaardige gerechten. Ook zal ik meer schrijven over thema’s als natuurlijk ouderschap, diversiteit en andere maatschappelijke onderwerpen die dicht bij mijn hart liggen.
Allemaal toegankelijk en met de grootste zorg en liefde samengesteld.
Eerlijk en oprecht.

En voor mij het allerbelangrijkst: niet met een vingertje wijzend, want daar heb ik ook niks aan gehad. Ik ben immers ook niet bewust geboren en verdien nog steeds geen keurmerk.

The struggle is real.