Niet iedereen kijkt uit naar sinterklaas + DONEREN

Als je in Nederland bent geboren zijn bepaalde tradities vanzelfsprekend, zoals het vieren van Sinterklaas. Ik heb erover geschreven vanuit mijn perspectief als kind van vluchtelingouders. De onschuld en kwetsbaarheid in deze teksten kunnen mij tot op de dag van vandaag raken. Probeer het bericht te lezen met je kinderstem.

Net als vorig jaar start ik mijn eigen campagne voor meer aandacht en bewustzijn rondom Sinterklaas. Als tegenhanger voor alle betaalde campagnes die het consumeren centraal zetten. Op deze wijze wordt de kloof tussen welvarend en arm alleen maar groter en zichtbaarder. Ik heb jullie hulp nodig! Met deze campagne wil ik zoveel mogelijk lege schoentjes vullen voor Kinderhulp. Een bedrag van 25 euro is minimaal één gevulde schoen. Met elke euro dragen wij bij aan een gevulde schoen. Op dit moment zitten we al op ruim 190 gevulde schoentjes!

Doneren

Doneren is mogelijk via de opgezette actie bij Kinderhulp. Deze actie is niet in samenwerking met Kinderhulp tot stand gekomen, maar is een zelfstandig initiatief.

Doneer nu hier en deel dit artikel met zoveel mogelijk mensen! Samen maken we het verschil voor veel kinderen. Echt!

Lieve Sinterklaas

Je kunt de teksten nu ook downloaden als PDF en delen met iedereen in je netwerk!

Klik op de afbeelding voor alle teksten in PDF

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *