IK STOP EVEN

Sja, ik hoor mijzelf denken en met alles in mijn lichaam tegenwerken; nu al? Ja, helaas nu al. Maar het is tijdelijk. Yhana staat voor een bewust en liefdevol leven. Ik heb hier lang over nagedacht, maar ik maak mijzelf en mijn platform totaal ongeloofwaardig als ik niet even een break neem. Ik zet het schrijven van mijn artikelen even on hold tot ik weer met nieuwe energie aan de slag kan.

De afgelopen tijd is er veel op mij afgekomen. Dat is hartstikke leuk en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Voor iemand die echter chaotisch is en met honderd verschillende dingen tegelijk bezig is heeft dit een extra blurry effect op mijn brein. Naast dat stuk heb ik ook te maken met belemmerende patronen en overtuigingen vanuit het verleden. Deze patronen en overtuigingen hebben momenteel invloed op hoe ik mijn leven inricht.

Vanuit mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel (veeleisend) heb ik de neiging om door te gaan. Dit is nou zo een patroon waar ik van af wil of in ieder geval op een juiste wijze wil kunnen inzetten. Op dit moment ben ik te laat met het herkennen van dit patroon. Mijn lichaam geeft al een tijdje op verschillende manieren aan dat het zo niet langer gaat. Ik blijf het dan bijzonder vinden hoe sterk het verzet is tegen deze signalen en symptomen. Alhoewel het herkennen van een belemmerend patroon de eerste stap is, kom je nergens als je dit stuk wel herkent maar er geen gehoor aan geeft. Dit laatste is heel hard voor mijzelf bedoeld.

Voor nu parkeer ik even het schrijven van de artikelen. Of in ieder geval het publiceren van de artikelen. Ik blijf achter de schermen bezig. Zonder druk, vanuit plezier en ontspanning. Op sociale media blijf ik betrokken en kunnen jullie uiteraard nog berichten van mij voorbij zien komen. Binnenkort komt ook de eerste vlog online waar ik over heb verteld in dit artikel!

Tot gauw.

Liefs Hana

SHARE

10 Reacties

 1. Marloes
  4 november 2019 / 19:22

  Sterkte in je proces, lieve Hana! ?

  • yhana
   Auteur
   4 november 2019 / 19:51

   Dank lieve Marloes.

 2. Aziza
  4 november 2019 / 19:41

  Wat een enorm dappere en knappe keuze om te maken voor jezelf en te communiceren. Je doorbreekt hiermee ook een patroon, wat super knap is. Ik ben trots op de keuze die je maakt en weet dat je dit aankunt. ❤️ voor jou

  • yhana
   Auteur
   4 november 2019 / 19:51

   Je bent een lieverd. Dank je wel!

 3. Anne
  5 november 2019 / 12:03

  Wat een puur en oprecht stuk. Het raakt me. Ik lees met veel plezier je artikelen en kijk er naar uit je hier weer terug te zien.

  • yhana
   Auteur
   5 november 2019 / 19:26

   Wat leuk om te lezen Anne. Dank je wel voor je mooie woorden.

 4. Franka
  5 november 2019 / 15:43

  Heel veel sterkte met dit dappere besluit. Zorg goed voor jezelf!
  ?

  • yhana
   Auteur
   5 november 2019 / 19:26

   Dank je wel lieve Franka. Veel liefs!

 5. Anneloes
  4 mei 2020 / 11:29

  Lieve meid, sterkte en veel kracht !

  • yhana
   Auteur
   6 juni 2020 / 13:34

   Wat lief, Anneloes! Dank je wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *