IK BEN ER WEER EN DIT VERANDERT ER OP YHANA!

Daar is dan mijn eerste blog na een aantal stille maanden op Yhana! Het starten met het schrijven van mijn eerste artikel voelt net zo gek als het schrijven van mijn laatste artikel, voordat ik tijdelijk stopte. Maar, ik ben er weer! Met nieuwe inzichten, moed en energie om jullie verder mee te nemen in mijn reis. Vandaag schrijf ik over wat ik anders ga doen op mijn platform, Yhana.

Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie support de afgelopen tijd. Ik vond het ontroerend om zó veel berichtjes te ontvangen n.a.v. mijn laatste artikel, waarin ik aangaf even een stap terug te doen. Jullie berichtjes via de verschillende kanalen waren echt hartverwarmend en hebben mij moed doen houden. Dank je wel.

De afgelopen tijd heb ik rust en ruimte in mijn hoofd gecreëerd om na te denken. Na te denken over mijn eigen ‘way of life’ om vervolgens opnieuw de balans op te maken. Hier heb ik bepaalde keuzes voor moeten maken, zoals het tijdelijk stoppen met mijn platform. Het ging simpelweg niet meer goed met mij. Gaandeweg de tijd zal ik hier meer over delen, omdat ik denk dat meerdere mensen zich hierin zullen herkennen. Dit zal gaan over eigen overtuigingen, patronen of de druk van de maatschappij.

Mijn platform

Mijn platform richt ik vanaf nu wat anders in. Ik zal geen vaste dagen meer hanteren voor het plaatsen van artikelen. Dit houdt in dat ik vooral kijk naar waar ik door geïnspireerd raak en dit met liefde deel. Dit kan per week verschillen in het aantal artikelen dat online komt. Ik merk dat deze vorm beter bij mij past, omdat ik hiermee de druk die ik mijzelf opleg(de) verlaag.

Ook heb ik de afgelopen maanden gebruikt om met een kritische blik te kijken naar waar ik energie van krijg en wat ik beter kan laten gaan. Zo ben ik er achter gekomen dat ik het schrijven van artikelen over bepaalde onderwerpen beter aan anderen kan overlaten. Bijvoorbeeld wetenschappelijke artikelen over plastic soep en opwarming van de aarde. Voor mij ging dit toch gepaard met meer stress en onzekerheid, waardoor er energieverlies ontstond. Dit ging uiteindelijk ten koste van mijn plezier voor Yhana en dat wil ik niet meer.

Tegelijkertijd maakt het afscheid nemen van het één, ruimte voor de ander, namelijk: nieuwe onderwerpen op mijn platform. Met mijn achtergrond als maatschappelijk werker en jarenlange ervaring binnen het sociaal domein heb ik een grote passie voor mens en cultuur. Ik zal meer schrijven over thema’s als diversiteit, cultuur en andere maatschappelijke onderwerpen die dicht bij mijn hart liggen.

In mijn volgende artikel ga ik dieper in op de artikelen die online komen en vertel ik op welke onderwerpen ik mij meer ga focussen. Ik kijk er naar uit om weer met jullie te connecten!

Heel veel liefs van mij

SHARE

4 Reacties

 1. Aziza
  30 september 2020 / 19:51

  Wat super fijn en leuk dat je er bent! En dat je er bent in je eigen ik en vol energie stukken kan plaatsen die dicht bij je staan op jouw wijze en jouw tijdschema. Je bent een prachtig persoon met zoveel warmte en liefde. En hoe dichter je bij jezelf je verhaal plaatst hoe meer je mensen laat voelen en genieten van je warmte, openheid, betrokkenheid en pure liefde. Dank daarvoor lieverd! 💛🌿

  • yhana
   Auteur
   1 oktober 2020 / 20:46

   Dank je wel lieverd! Met je altijd mooie woorden!

 2. Frence
  30 september 2020 / 22:44

  Mooi geschreven! Fijn dat je terug bent 😍Kijk nu al uit naar de volgende artikelen! Patronen doorbreken kost moeite maar geeft uiteindelijk energie 🙏🏻❤️

  • yhana
   Auteur
   1 oktober 2020 / 20:45

   Dank lieverd voor je steun!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *